מהמטבח של דיויד
מה אוכלים בגן ילדים?
דיויד, כבוגר קורס בישול מטבח מוסדי "רופין", מנהל את תפריט הארוחות ע"פ עקרונות תזונתיים, המתייחסים למרכיבים העיקריים הנדרשים לצמיחתם ובריאותם של הילדים.
הארוחות מתבשלות מדי יום בסירים והריח מתפשט בכל הגן…
אנו אוכלים אוכל ביתי, טרי, מחומרים איכותיים ובטעמים מגוונים:
ארוחת בוקר בגן ילדים:
ירקות טריים, כריכים עם סלט טונה, סלט ביצים גבינה לבנה, חומוס ואבוקדו (לפי העונה )
ארוחת צהרים בגן ילדים:
למנה העיקרית: קציצות ברוטב, בולונז, גולאש, מרק /נזיד סמיך ,פיצה, בורקס ופשטידות.
לתוספות: אורז, קינואה, בורגול, קוסקוס, ופירה.
וכן סלטי ירקות מגוונים- סלט קול-סלו, סלט סלק, סלט מלפפונים ותבשילי ירקות שונים.
ארוחת ארבע בגן הילדים אנו מוצעים לילדים מפירות העונה, כריכים בשוקולד חרובים ו/או דבש או/ו סילאן. וכמובן, התוצרים של חוג בישול ועוגות ומאפים לארוחת ארבע.